Vi følger Bergen Open (og Glass Blown Open)

Norgescupsesongen starter i Bergen denne helgen. Muselunden er representert i både Open og Dameklassen.

10172716_10152034493006814_3896347642592651251_n

Bergen Open - Runde 1

Førte turneringsdag er godt i gang, og resultatene fra runde 1 ligger ute på resultater.frisbee.no. Andreas Askeland fra Haugaland leder openklassen med ett kast på Anders Haugen fra Bergen og Rune Langemyr fra Arendal. Vi må et stykke ned på lista for å finne første Muselundenspiller. Lars Somby ligger på 19., 8 kast bak Askeland. Niklas Eriksson ligger et kast bak, og Lasse Bengtsson tett bak der igjen.

Andre Muselunden i Open: 44. Trond Ovesen (64), 53. Jan Killi (68), 59. Kristian Sønningdal (74).

I dameklassen har Eli Storengen noe overraskende tatt ledelsen foran Sigrid Sandum og Muselundens egen Camilla Nordhei! Camilla ligger bare tre kast bak lederen. Siri Stablum må også være veldig fornøyd med sin 5. plass, og Tone-Linn Smørdal ligger ikke langt bak.

Turneringen avsluttes i morgen med en 18 hulls runde for alle før det er semifinaler+finale for de beste i open og finaler for de andre klassene.

Bergen Open - Runde 2

Runde to er over, og to spillere utmerket seg i open. Rune Langemyr klatret til førsteplass med en 47-runde og Carlos Rio overtok andreplass med 49. Rune har tre kast på Carlos før dag to. Tre kast bak Carlos lurer Anders Danielsen.

Muselundens Niklas Eriksson gikk en sterk andrerunde på 52, og klatret til 13. plass. Fortsetter han der i morgen er det duket for videre klatring på listene! Lars Somby falt dessverre litt tilbake, men Lasse Bengtsson klatret også etter en bra runde på 56.

I dameklassen gikk Sigrid Sandum oppskriftsmessig opp på førsteplass, og Camilla Nordhei klatret til andre! Vi følger spent med på Camilla i morgen. Hun har 8 kast opp til Sigrid, og hjemmefavoritt Hanna Hugosson lurer bare et kast bak.

Bergen Open - Runde 3

IMAG0461

 

Tredje runde er over, og både i open og i dameklassen viste Muselundenspillerne hva de er gode for. Lars Somby tangerte Rune Langemyrs 47-runde fra i går (det samme gjorde Andre Johnsen), og Camilla Nordhei slo til med turneringens beste runde på damesiden med 60 kast. Lars klatret opp til en 13. plass, og Camilla befestet sin 2. plass. Nå er hun bare 5 kast bak lederen Sigrid før finalen hvor mye kan skje.

Lasse Bengtson spilte også bra, og klatret til 22. plass med sin 55-runde. En plass foran Niklas Eriksson som fikk det vanskeligere i dag og endte på 62.

Vi venter i spenning på resultatene fra semifinaler og finaler! Følg med.

Sjekk alle resultatene på resultater.frisbee.no.

Bilde: Hull 3 før siste runde.

Andre Johnsen og Sigrid Sandum vant Bergen Open

10313580_10154098256990484_4115490556041679639_n

Sigrid Sandum vant dameklassen med god margin til Camilla Nordhei og Hanna Hugosson.

Andre Johnsen startet finalen på delt 1. plass, og holdt ledelsen hele veien til tross for en 6-er på det beryktede “7-up”-hullet. Andreplassen ble delt mellom Rune Langemyr og Carlos Rio.

Vi gratulerer vinnerne!

Camilla tok andreplassen!

camilla

Camilla Nordhei fortsatte det stødige spillet i finalen og holdt 2. plassen med klar margin. Muselundens første pallplassering i norgescup på en goood stund. Vi gratulerer Camilla!

Lars Somby best i 3. runde og i semifinalen

lars2

Etter en litt skuffende start på turneringen revansjerte Lars Somby seg søndag ved å gå best av samtlige både i runde 3 og i semifinalen. Totalt endte Lars på en 12. plass. Det var nok litt under målsettingen, men innsatsen mot slutten av turneringen lover godt for resten av sesongen.

Glass Blown Open

I Kansas USA pågår en annen stor turnering. Dynamic Discs Glass Blown Open er i gang, og under kan dere sjekke ut hele førsterunden til Will Schusterick, Paul McBeth, Cale Leiviska og Eric McCabe. En bedre flight enn det er det vanskelig å skrape sammen. Enjoy!

 

Runde to. Lead Card m/ Jeremy Koling, Dave Feldberg, Paul McBeth og Simon Lizotte.