Arendal open

Da var Arendal open, med en av Norges mest krevende bane, ferdig. Muselunden stilte med hele 10 spillere i ulike klasser.

I dameklassen stilte vi med 3 av de 8 spillerne, noe vi skal være fornøyd med. Camilla kom på pallen med en fin 3. plass, selv om hun ikke var helt fornøyd med spillet. Tone Linn fikk bedre flyt på spillet sitt enn i Bergen, og har en positiv formkurve. Det meldes at Siri hadde det beste humøret i klassen.

I open ble Lars bestemann. Han var nær en finaleplass, men endte til slutt på en 6. plass i et meget sterkt felt. Til tross for ujevnt spill (og rykter om spill på feil hull) kom Nicklas med til semi. Ole hadde noe jevnere runder, men havnet dessverre akkurat utenfor en semi, men innenfor målet om topp 30. De øvrige i denne klassen ble sannsynligvis rammet av solstikk som førte til at de havnet noe lengre ned på listen :)

Kort oppsummert så fikk vi noen gode plasseringer, flere presterte litt under egne forventninger, men etter litt smådepping var alle var enige om at det var en fin tur! Alltid hyggelig å tilbringe en helg sammen med kremen av norske frisbeegolfere, både teknisk og sosialt sett. Nye muligheter neste helg når en delegasjon drar til ny NC i Kristiansund, vi gleder oss!

Gratulerer til Espen og Sigrid som vant open- og dameklassen, samt de andre klassevinnerne, vel fortjent!

Kuriosa

– Kokken fra Ekeberg hadde åpnet sitt sommersted i Grimstad for spesielt utvalgte, og alle besøkende takker for strålende mat, godt humør og max knop på båtfronten gjennom helgen. Sønningdal eide alle i dart (i følge ham selv…) og Lars er skikkelig pyse når det gjelder badings.

– Det bor et troll i skogen ved hull 6 som spiste disken til Siri. Lærepengen er at man bør ha med et ekstra eksemplar av favorittdisken. Eventuelt styre unna hull 6 rundt lunsjtid.

– Sønningdal fikk et insekt i øyet i det han skulle kaste over over myra og disken gikk rett i trærne. Da ble han litt furten. Uvisst hvordan insektet tok det.

– En knekt fra Sukkevann frisbeeklubb spiste nærmere 25 stykk av 90-talls klassikeren snap and crackle i løpet av helgen. Tannlegen neste?

– Hele østlandet skulle hjem fra hyttene sine på Palmekysten på søndag, og en stillestående kø førte til at noen dro innom Skien og tok en runde der.

Til slutt en stor takk til Ståle og SSK for en godt gjennomført turnering, vi kommer tilbake neste år!