Camilla vant i Kristiansund!

Vi gratulerer Camilla Nordhei fra Muselunden Frisbeeklubb med seier i Kristiansund Open!

 

10443022_788892851145215_7408006380933759918_o

Jevn kamp

Muselunden har fått sin første Norgescup seier og ingen ringere enn Camilla Nordhei sto for denne bragden. Camilla har blitt god veldig fort og har hevdet seg i flere konkurranser, men det var først nå hun kunne stå helt øverst på pallen. Vi er veldig stolte og gratulerer så mye :-)

Abbi Nilsen fra Bærum startet best, og ledet med ett kast på Camilla etter de to første rundene i Kristiansund. I tredje runde slo derimot Camilla til med sin (og damenes) beste runde under turneringen og tok en ledelse med fire kast før finalen. Abbi krøp et par kast nærmere i finalen, men Camilla sikret det inn og vant turneringen med to kast.

Les intervjuet vårt med Camilla her

Resultater finner du HER!

Open

Openklassen ble vunnet av Espen Møkkelgjerd foran regjerende norgesmester og hjemmehåp Ståle Hakstad. På tredje kom Andreas Havnegjerde som teknisk sett kan regnes som halvt Muselundenspiller. Finalen var forøvrig en av de mest spennende finalene som har blitt spilt i Norge.

Video kommer på youtube og vil bli postet på denne siden så snart den er oppe.

Best av de som er 100% Muselunden var Lars Somby med en syvendeplass. Vår hus-svenske Niklas endte på 22.

Resultater finner du HER!