European masters

Denne uken går European Masters av stabelen på Järva DiscGolfPark i Stockholm, og alle de største i verden er samlet.

Foruten vår egen Lars Somby er det 7 andre norske spillere som deltar i turnering; Espen Møkkelgjerd, Thomas Finborud, Andre Johnsen, Frode Karlsen, Andreas Askeland, Ståle Hakstad og Lars Heldal Larsen. Muselunden ønsker alle de norske lykke til!

Dag 1

Godt å komme i gang med turneringen. Espen og Ståle ble beste norske på par, mens Lars gikk +1 og er klar for å jage i morgen. Simon Lizotte, Will Schusterick og danske Karl-Johan Nybo leder med sine runder på -10. Lars var fornøyd med drivingen, men føler han har mer å gå på hva putinngen gjelder. Les bloggen 

Dag 2

Lars hadde fokus på offensiv/aggresiv putting i dag, og det ga resultater: – 3 på runden (1012 i rating og Somby slo Lizotte…) og – 2 totalt gjør ham til beste norske på en delt 40. plass av 134. Danske Nybo er fremdeles i en delt ledelse, nå sammen med favoritten Paul McBeth på -18. Ny dag og nye muligheter til å klatre i morgen. Lars kaster ut kl 12, og alle vet at han spiller best rundt lunsj-tider! Les bloggen fra i dag

Dag 3

Da er runde 3 over, og Lars kom seg gjennom dagen med -1. Vi kan nok lese mer på bloggen senere i dag, men det kan se ut til at det har vært litt småslurv og ujevnt spill, og sannsynligvis mye uflaks =) Hvis han får kutta ned på antall bogeys så er det store muligheter til å avansere i morgen. Han ligger nå på -3 totalt som holder til en delt 43. plass. Han er best av de 3 norske som skal spille finale, med Espen som ligger på delt 59. med par og Andre på delt 68. med +2. Lykke til alle sammen!

Dag 4

Lars gikk friskt ut og jakta på Avery Jenkins og Philo Brathwaite. Etter en bra start med 3 birdies på 8 første hullene så skar det seg på noen hull midtveis som ødela for runden. En birdie mot slutten gjorde at Lars endte på +3 dagen på dagens runde, par totalt og en 58. plass. Vi får nok lese mer på bloggen hans om hva som skjedde midtveis der, om det var arbeidsuhell eller svenskelufta satte seg i vrangstrupen. Muselunden er uansett stolt over gjennomføringen, og sent i august står EM i sveits for tur, og vi har troa på at Lars leverer sakene der!

Espen leverte en god runde på -4 som også ble totalen hans, noe som holdt til en 46. plass og beste nordmann. Sistemann som kom til 4.runde, Andre Johnsen, endte på totalt +4 og 70. plass.

Etter en spennende finale gikk seieren til favoritten Paul McBeth, foran danske Nybo som ledet en stund.  Catrina Allen vant dameklassen foran svenske Ragna Bygde.

Sjekk ut KJ Nybo sin 120-meters ace!

Med forbehold om surr og solstikk. Det er tross alt sommer. Kom dere ut og kast!