Ukesgolf 22.09.15

2015-09-22 18.38.02

Det manglende regnet la ingen demper på denne ukesgolfen

Hele 10 spillere valgte å trosse regnet denne dagen og tok seg til Muselunden for å svinge kroppen med plastikk i hånda. Det største gliset var å finne hos Esbjørn “favoritten” Kjell da det plasket ned som verst før runden. Han har som kjent hanket inn seieren da regnet har gjort sin inntreden. Denne dagen så stoppet regnet i det vi startet runden, men Esbjørn gikk likevel opp i en tidlig ledelse med birdie på hull 1. Etter dette tviholdt han på paraplyen i håp om at regnet skulle starte igjen, men etter en dobbel bom fra 2 meter på hull 6 så ble denne pent pakket bort.

Et par puttebom ble det for ferske Ole David Kværner også, selv om ingen av oss skjønner hvordan et par av de kunne sprette ut igjen! Verst var det på hull 18 hvor discen traff fint midt i kurv, vred seg og nærmest rullet ut igjen og fortsatte ned i fairway til hull 17. (Dokumentert på bildet øverst)

Hvor glatt og vått det var fikk Niklas merke på hull 17 da han på innspillet gled med stamfoten og knela greit ned i søla. Det kastet imponerte ingen for å si det sånn.

Dagens beste runde gikk JC Tune med 52 kast, noe som er hans beste runde på ukesgolfen i år. Vi gratulerer med det og med seier :)

Ingen ace i dag, noe som var like greit da den ansvarlige glemte ace pengene hjemme.

Nå ser det ut som det er maks 2 tirsdagsgolfer igjen før søndagsgolfen tar over, så om du mangler noen poeng for å passere han ene der foran deg på lista, så er det bare å møte opp neste tirsdag og håpe at du har det like gøy som vi hadde det i dag! (Neste tirsdag er siste som er tellende i Oslocup)