Ukesgolf 29.09.2015

20150929_173332

Sesongens siste ukesgolf

Så var dagen dessverre kommet godtfolk, sesongen er godt på hell og dette var siste ukesgolf på musa for i år. Heldigvis så viste høsten seg fra sin beste side og vi var badet i solskinn fra start til slutt.

Hele 29 spillere møtte opp for å gjøre dette til en morsom og rar runde med discgolf. Det hører jo med til sjeldenhetene at ALLE har minst 1 birdie, fra første til siste plass. Veldig moro det. Vi hadde også 6 (seks!!) stykker på delt 1 plass. Slå den! 51 var tallet som dominerte i dag. Gratulerer til alle som klarte dette :) Og spesielt gratulerer til Fredrik Runsjø som persa med 10? kast i dag og ble med det en av de 6 som endte på 51. Nå er det bare å bestemme seg for om du er Muselunden eller Pancake spiller og kjøre på videre med bra scores. Vi her føler jo såklart at det bør være et lett valg! 😉

Søndag 11. oktober så drar vi igang Søndagsgolfen igjen. Dette er en enda mer uhøytidelig ukesgolf som går gjennom hele vinteren. Vel møtt kl 12 på søndager fra den 11.

Til slutt så ser vi oss nødt til å komme med en skjennepreken og befaling. Dette etter en episode på hull 8/14 i dag da en gruppe som stod å putta seg inn på hul 8 ble “offer” for et lite gjennomtenkt kast fra hull 14. En person valgte altså å kaste mens det var folk i fairway og discen var nære på å treffe en person i den andre gruppen. Å rope “fore” er ikke en godkjent grunn for å ta det kastet og jeg håper at den lille skjennepreken som ble gitt etterpå gikk hjem.

Det var skjennepreken, her kommer befalingen: Om det er folk i fairway eller der det kan tenkes at discen din havner ved et sleivkast, så skal du ikke ta kastet. Dette gjelder om det er erfarne discgolfere, barn, gamle damer, turgåere, hunder osv. Om det er en gruppe discgolfere, så kan du rope å få kontakt og deretter en aksept for å gjennomføre et kast, men selvfølgelig er det lurt å vente. Alle klubbene i Oslo har gjengitt Ekeberg SK sin post om god oppførsel på banen på sin facebook side. Les gjerne den. Veldig nyttig! Dette gjelder også de erfarne discgolferne rundt. Går historer om 2 erfarne gutter som var litt uforsiktige under NM blant annet. Ta det til etterretning, dette er viktig!

Takk for i år!

 

20150929_173327