Duellen og årets første søndag

Det er få positive ting med å se sommeren sakte gli inn i historien, men søndagsgolfen er en av de. Det å nyte høstens farger med bra folk på en søndag ettermiddag er noe vi ikke får nok av.

Det var dog ikke bare “lek og moro” denne søndagen; det var nemlig duket for årets heftigste duell. Clash of the titans, if you will. Muselunden VS Ekeberg.

Planen var å samle de to beste fra lørdagens klubbmesterskap fra begge klubber og la de barke sammen i en duell om heder og ære. Det hadde vært en storslagen event, hadde vinnerne bare dukket opp. Med årets klubbvinnere hjemme med beina på bordet, så var det de nest beste – eller 4. og 5. fra Ekeberg og 4. og 6. fra Muselunden som måtte steppe inn for å kjempe for sin klubbs ære. Dette la ingen demper på konkurranse instinktet til de respektive og det ble noe rusk i starten av runden.

Med unntak av en overtent Morten Falk, så var det veldig jevnt i starte og Niklas, Peter og Sindre lå 1 under par etter 6 hull. I god ekeberg stil så tok Peter og Sindre seg en hvil når tallet ble 7 og Niklas “rykket” fra med ett og to kast på dem. Etter dette var det igjen veldig jevnt og det var tilslutt bare en parkering av hull 16 for Niklas som gjorde at han tok hjem seieren. Selv med et forsøk på utpsyking fra Peter på hull 18 så holdt det inn til en komfortabel seier med hele ett kast!

Dagens sykeste birdie kom fra Morten på hull 18 da han traff oppå kurv, spratt tilbake fra skiltet og datt via kurvkant og inn.

Veldig god stemning gjennom hele flighten og alle var enige om at dette bør det bli mer av!

Det var ellers gode forhold og ingen store utskeielser den ene eller andre veien om man skal tolke resultatene. Takk for en fin søndagsgolf :)