Søndagsgolf 25.10.15.

discraft

En vindfull søndag i Oktober!

Høstens tredje søndagsgolf ble holdt i fint, men vindfullt vær. Hele 26 glade mennesker møtte opp og gjorde sitt til at dette ble en morsom dag. Vinden hadde nok sitt å si på resultatene og det var kun 2 som klarte å gå på minus denne dagen. Muselundens Pål Sofus Sævig og Morten Falk gikk inn på beskjedne -1 og delte med dette seieren. På tredje plass med par, kom Stovners Espen Frisbee Møkkelgjerd. Her gjetter undertegnede på at runden ble brukt til litt alternative kast. Både fordi mr. Frisbee har bogey på en del til dels lette hull og fordi han gikk for en roller på hull 16. (Derav bildet i starten av artikkelen)

Ellers så var det 4 damer med i dag, hvor Stovners Ragne Huseby var best i klassen og kasta seg inn på en sterk 57 runde (+2) og kom på 8 plass totalt.

*Oppdatert:

Glemte å få med den deilige ace’n til Geir Turtum på hull 15. Gratulerer :)

2015-10-27_06-22-52

Neste søndag så står det mellom å slå av viftene helt eller snu dem så det blåser motsatt vei. Vi oppfordrer til å møte opp for å se hva vi bestemte oss for. Vel møtt!