Et adventseventyr

Det var første søndag i advent og tradisjonen tro arrangerte Muselunden Frisbeeklubb, godt kjent som Oslos beste klubb, adventsgolfen. Dette er blitt en tradisjonsrik turnering vi arrangerer hver første søndag i advent og at det møtes opp 30 stk tross grisevær sier sitt. Disse 30 ble belønnet for sitt ukuelige mot og humør ved at både regn og vind ga seg bare 3-4 hull ut i runde 1.

IMG_0467

 

Etter runde 1 så vi Håkon Kveseth lede Openklassen med 3 kast foran Niklas Eriksson med Lars og “lillegutt” Kasper Skovly 3 kast bak der igjen.

I dameklassen var det ganske tett. Helene Lund-Johansen ledet med ett kast foran Camilla som igjen lå to kast foran Hilde H. Kristiansen fra Gjøvik og Åsa Svensson (som perset denne runden!). Det var stor spenning i pausen hvor damene valgte hvert sitt bord og satt og skulte på hverandre (helt sant asså!)

I nybegynnerklassen hadde Jørn Idar et mål for dagen, med fokus i blikket og et stort smil var han klar. Etter første runde ledet han med 8 kast på Jarle og Ole-David.

Tonen var satt, folka var kalde og det var klart for pause.

20151129_122039-01

 

Vi hadde for annledningen ordnet med Haraldsheim Vandrerhjem at vi skulle få varmmat i pausen og de stilte opp med god tacolunsj og digg saft til våte og kalde diskgolfere. Humøret som var godt fra før av steg enda noen hakk ettersom tærne fikk litt varme og magene litt mat. Vi må rette en stor takk til Haraldsheim for dette!

Så var det klart for finalerunden av årets adventsgolf. Sola begynte å titte frem, vinden var bare pittelitt plagsom og mye våte klar var byttet ut med varme og tørre klær.

I openklassen hadde Håkon bestemt seg for å vinne så det ut til og med en finalerunde på 49 var det ingen som kunne true han. Kasper dro også til med en 49 runde og tok andreplassen foran Niklas. Hamar dro altså hjem med 1 og 2 plass i Open og vi er ikke bitre for at vi endte opp med en 3 plass. Ikke i det hele tatt.. Gratulerer Håkon!

Dameklassen var som sagt spennende men i finalerunden hadde Camilla bestemt seg for å kaste ordentlig og med en god runde på 61 dro hun forbi Helene og kunne dra hjem med en ekstra disk og en marsipangris hennes samboer på ingen måte hadde lyst på. Åsa senket persen enda en gang og tok 3 plassen ett kast foran Hilde. Vi gratulerer!

I nybegynnerklassen var det ingen som kunne røre Jørn Idar Kvig denne dagen, for å toppe det slo han til med ace på hull 5 og kunne dra hjem med en liten ekstragave som besto i en liten bag og diverse disker.

 

20151129_135039

Vi i Muselunden takker alle for oppmøte og gleder oss allerede til neste gang!

God jul fra Oslos beste klubb.

resultater adventsgolf 2015