Søndagsgolf 15.11.2015

2015-11-15 11.00.32

Kaldt men strålende sol på Muselunden!

Om man ser bort ifra de hvite områdene på Muselunden i dag, så hadde ingen blitt overasket om det var slutten av september, ikke 15 november. Sola varmet godt og forholdene var perfekte for å kaste frisbee. Hyggelig nok bestemte 27 stykker seg for at dette måtte utnyttes.

Runden startet som vanlig med gruppeinndeling og hyggelige anmodninger om å ikke kaste når det er folk i nærheten fra mr. Sønningdal. Nå også med henstilling om å ikke kaste hull 1-2-16-17-18 om snøen som var meldt på mandag skulle komme og deretter bringe akeglade barn til Muselunden.

Å vinne en søndagsgolf er nå en oppgave som krever meget bra spill og for oss vanlig dødelige så får vi kjempe om plassene bak pallen. 1.plass ble tatt av Muselunden sin klubbmester Erik Myklebeast med en knallsterk runde på 44 kast! De neste 2 plassene ble tatt av Markus Eriksson og Morten Falk på 45 kast. Flinke folk!

Det var 2 spillere med lang reisevei i dag, Henrik Abell  Larsen fra Hamar, som tok 4 plassen på 50 kast og Thomas Blomberg fra Lillehammer på 11. plass og 55 kast. Bra jobba.

Ellers så må det nevnes at Niklas Gisle klinka til med en deilig ace på hull 7. Etter en black-ace på hull 16 på lørdag (rett i kurv 18) så var det bare rett og rimelig at den satt i riktig kurv på søndag 😉 Denne acen hjalp han til en delt 5 plass på 51 kast.