Årets siste ukesgolf!!

2015-12-27 13.17.20

5 djerve vikinger, 1 svenske og 1 amerikaner trosser det norske vinterværet!

I årets siste ukesgolf så oppførte været seg i henhold til datoen! Det snødde, blåste og var kald! Og med en bedre score så ville undertegnede skrevet om hvor forfriskende og deilig det var å komme seg ut å kaste litt frisbee denne søndagen. Men, nei! Det var glatt, det var snø, det var..bare nei! 😉

Resultatene i dag viser helt klart hvilken fordel det er å mestre stillestående kasting når tee’ene er dekket av snø. Morten Falk knuser resten av feltet med en runde på par. 6 kast bak kommer Lasse Bengtsson og ett kast bak der igjen er Fredrik Runsjø.

Og nå, nå har sola snudd og vi glir rolig inn i 2016. Året da Muselunden skal ta frisbee Norge til nye høyder! Og vi starter året med en ny søndagsgolf 03.01.2016. Møt opp!

 

Godt nytt år og takk for det gamle!