Søndagsgolf 20.12.15

2015-12-22_15-39-30

4. søndag i advent og 16 nisser stilte klare med frisbee'ene sine

Været er tørt, bakken er grønn, termometeret ligger i pluss og det er tid for en runde discgolf på Muselunden. Helt normalt en dag i oktober, men nå er det derimot desember, 4 søndag i advent og lite som tyder på at det er 4 dager til julaften. Gledelig er det da at hele 16 nisser valgte å la førjulsmaset ligge og heller ta turen ut til oss!

Selv om været ikke minner veldig om jul denne dagen, så viser det seg heller ikke fra sin beste side, med en god del vind som gjør at en del sliter med å få flyten i dag. Best går det for gjestespilleren fra Hamar, Henrik Abell Larsen som klokker inn en godskjent 51 runde. Og dette etter å ha hatt en litt uheldig avsluttning på runden med 2x bogey på hull 3 og 4. Nest best i dag var Niklas Gisle på 53 kast. Runden han inneholdt en ace på hull 8 – en forehand som sneik seg så vidt på rett side av mando-treet uten å treffe noen kvister og landa rett i kurv. Dette var ace nr.3 i år for Niklas med en disc fra Dynamic Discs i Fluid plastikken. På tredje plass og den siste som gikk under par i dag finner vi Niklas Eriksson på 54 kast. 

Andre kuriosa for dagen:

  • Tommik fikk ble beste ESK spiller helt nede på 4 plass 😉
  • Camilla grusa både Kristian og Lars i vinden
  • Trond Ovesen kom løpende for å rekke runden og åpnet med en birdie på hull 5 – som ble hans eneste. Løp mer og oftere Trond 😉

 

Og til slutt så må jeg få avkrefte disse ondsinnede ryktene som er satt ut om at det ikke er søndagsgolf neste søndag. Dette er FEILDa det jo er en helt vanlig søndag og mange sikkert ønsker å bevege kroppen etter å ha mesket seg i julemat så blir det søndagsgolf som vanlig. 

 

2015-12-20 12.13.31