Ukesgolf 06.12.2015

Det var en vindfull dag på Muselunden søndag den 6 desember og ikke flere enn 16 stk ville ut av sofaen idag. Av de som møtte opp viste Markus Eriksson best at han tåler vind. Etterfulgt av Thore Isaksen og Bjørn-Erik Johansen dro han iland seieren på dagens ukesgolf med en sterk runde på 49. Camilla ble eneste dame som møtte opp idag men som nordlenning skal det mer til enn litt vind for å holde denne berta inne. 66 kast endte unge Nordhei på og ble igjen _EID_ av sin samboer.

Det nærmer seg jul og ikke så mange ukesgolfer igjen i 2015 men hvis temperaturen holder seg som idag (Killi hadde sikkert gått i baris og kortshorts i slikt vær) så håper vi på store menger med fine folk vil finne sin vei til Muselunden de neste par søndagene før Julen ringes inn.

Vi ses om en uke!