Årets første!!

2016-01-03 12.01.07

Nytt år, nye muligheter!

2016! Smak på den dere. Kjennes godt, hva?

Med 22 spillere på årets første, mot 7 spillere på årets siste ukesgolf så er det tydelig at mange har et ønske om å fjerne eventuelle spor ribbe og marsipan har satt i jula. Været var som sist vinterlig og fint. Snø i lufta og en passe mengde minusgrader. Dette lokket også de stolte eierne av akebrett ut for å leke, så vi spilte ikke hull 1-2-16-17 og 18 denne dagen. Par ble gitt på disse hullene.

Runden inneholdt mange herlige ting, som en syklende amerikaner, en ny innflyttet amerikaner med sin første runde på musa, en kar som heter “Frolfebjornis” og det går rykter om en smilende Niklas Eriksson – selv uten at han så noen som bomma mando eller liknende.

På selve runden så var det Niklas G og Niklas E som var best i dag på 54 kast! Heia Niklas! Videre så var Esbjörn, Morten og Steinar på 55 kast. Det ryktes om noen helt Nagyske jump-putter!

Beste dame i dag var (som vanlig) Camilla. Men, hun måtte se seg slått av én Ekeberg spiller og gikk likt som tre andre Ekeberg spillere. Skjerpings Camilla 😉

Til slutt så ønsker jeg å oppfordre folk til å ta bilder på rundene og legge ut på facebook siden til Muselunden. Hvem vet, kanskje det en gang i fremtiden blir en konkurranse der den med det beste bildet vinner en pris.