Klubbtur 2016

Ale

Vårens vakreste eventyr!

Vårens vakreste eventyr vil utfolde seg på Ale Discgolcenter, rett nord for Gøteborg en ca. 3 timers kjøretur fra Oslo. Nei, det er ikke Allsang på grensen vi snakker om, men Muselundens årlige episke klubbtur!

Akkurat hvor er Ale Discgolfcenter? Klikk HER og finn det ut!

Banene på Ale er av internasjonal klasse. Selve anlegget består av en litt mer “nybegynnervennlig” gul del samt en hvit del med noen spektakulære hull som kan ta pusten fra de fleste. Begge er 18 hulls-sløyfer (mulig hvit sløyfe kun har 15 hull klart for spill i april).

Se bilder på facebooksiden til Ale Discgolfcenter eller besøk hjemmesiden til Ale Discgolfcenter for mer informasjon.

Vi har plass til 27 Muselundere

Turen er lagt til 8.-10. april og vi har totalt 27 sengeplasser på Uspatorp. Førstemann til mølla får sengeplass, de neste må ordne med overnatting selv. Vær tidlig ute :-) Uspatorp er kun 1 km/par 10 unna banen (10 min rolig gange/10 min med stressgåing hvis du er Camilla, evt. 2 min med bil).

For å være prioritert i første påmeldingsfase så må du være medlem i Muselunden Frisbeeklubb. Meld deg inn HER!

Hvis vi ikke fyller opp med 27 Muselundenmedlemmer innen 25. mars så åpner vi opp påmeldingen for alle. Pris for spillere som ikke er medlem av muselunden er 750,-

Vi oppretter tråd om samkjøring i facebookgruppa Team Muselunden

Vi håper vi vil se mange medlemmer uansett ferdighetsnivå, alder, kjønn, inntekt og politisk ståsted.

Merk: grunnet våre betingelser til vandrerhjemmet, må vi kjøre bindene påmelding. Det vil si ingen tilbakebetaling av påmeldingspenger, men du står selvfølgelig fritt til å selge plassen din videre til en annen spiller hvis du av en eller annen grunn ikke kan dra.

Opplegg

Fredag:

Siden alle kommer til forskjellige tider på fredagen så står man fritt til å disponere tiden som man selv vil. Regn med at de aller fleste vil være på banen og kaste til mørket jager oss til Uspatorp for litt forfriskende drikke og mat etterfulgt av en god seng. Spilleren står selv for mat og drikke denne fredagen. Grill er tilgjengelig på Ale Discgolfcenter.

Lørdag:

Turnering! Dette blir skikkelig hardcore. Turneringstart er klokken 10:00 og vi går 1 runde på gul sløyfe etterfulgt av 1 runde på hvit sløyfe og topper det hele med en finale for alle spillere på hvit sløyfe (antall finalehull blir annonsert på stedet). Vi avslutter frisbeedagen med grilling og putte- driveklinikker på Ale Discgolfcenter for de som vil. Kvelden blir avsluttet på Usatorp med sosialt samvær, juging om egne prestasjoner og litt klaging på hvor uflaks man hadde. Kanskje stiller Musenissen med overraskelser utover dagen!

Søndag:

Pargolfturnering, best shot! Turneringstart klokken 10:00. 18 hull på gul sløyfe. Vi deler inn i lag basert på resultatet dagen før. Han/hun på toppen går med hun/han som kom sist osv. Er vi fire eller flere kvinner og de er så heldige å være partall så kjører vi egen kvinnepargolfturnering. Vi avlutter med premieutdeling med masse flotte premier. Nå har nok klokken blitt sånn ca. 14 og vi står nå fritt til å gjøre akkurat det vi har lyst til (forslag: Spille hvit sløyfe en siste gang før hjemreise).

Puh.. mye tekst.. Vi knaller til med en pausevideo!

Hva koster det?

Hele herligheten koster kun 650,- grunker/spenn/gryn/ståler/daler/kroner. Dette inkluderer:
– Overnatting fredag-søndag
– Frokost lørdag og søndag
– Baneleie
– Premier
– Musenisseoverraskelse

Kostnader som kan forekomme utenom:
– Reisekostnader
– Sengeklær (60,-)
– Mat utenom frokost

Påmelding