Påskegolfen 2016

påske

Da er det atter igjen tid for den tradisjonsrike storturneringen på banen til Oslos beste klubb, Muselunden Frisbeeklubb.

Vi inviterer til turnering mandag 28 mars og håper å se mange velkjente og ukjente påskeblide ansikter. Det vil koste dere den anseelige sum av 50kr å delta på den ærefulle turneringen som for mange innleder sommersesongen. Vi satser på å tilby dere noen småoveraskelser og hvis været har vært godt nok vil grillen være tilgjengelig for oss og vi kan nyte litt pølser eller lignende i pausen. Hvis ikke er det store muligheter for at det kan dukke opp litt kake.

Vi holder på å fikse opp banen og noen hull er under forandring slik at sikkerheten rundt på banen blir enda bedre og vi regner med at mange av disse endringene vil være ferdig til denne turneringen. Vi vil også fortsette med litt nye ob linjer på noen hull for å gjøre banen litt mer utfordrende og morsom.

Det er ingen påmelding så bare møt opp!

Tidsskjema:

kl 09:30-10:15 oppmøte og registrering
kl 10:20 utdeling av grupper
kl 10:30 start runde 1
kl 12:30 pause ca 1 time
kl 13:30 start runde 2
kl 15:45 finale 5 hull.

Vær obs på at dette er ca tider og kan forandre seg litt.