Trilogy Challenge!

trilogy

Trilogy Challenge på Muselunden!

Muselunden Frisbeeklubb inviterer deg til et av årets mange høydepunkter, nemlig Trilogy Challenge som spilles den 11.06.2016 på Muselunden. Vi håper at du melder deg på uansett ferdighetsnivå. Dette er en turnering hvor det er plass til absolutt alle :) Påmelding er bindene.

Vi har satt et tak på 56 spillere og når dette antallet er nådd så stenger vi påmeldingen. Med andre ord så kan det være lurt å melde seg på i god tid. I fjor ble det fullt!

I år så er det mulig å melde seg på i klassene Dame, Advanced (amatør) og Open. Hvis du føler at du ikke er helt klar for å utfordre deg mot de antatt beste enda, så er det Advanced-klassen du vil spille i. Det vil bli delt ut premier i alle klasser.

Haraldsheim har noen automater med litt småsnacks hvis det skulle bli energikrise i løpet av dagen, men det er anbefalt å ha med lunch.

Når
Datoen for turneringen er 11. juni 2016 med start klokken 10.00. Oppmøte på Haraldsheim klokken 09.00 for utdeling av spillerpakke, inndeling av grupper m.m.

Om turneringen
Trilogy Challenge er en turnering der du kun kan bruke de tre diskene du får i spillerpakken. Vi går to runder med en finalerunde på fem hull for de fire beste i hver klasse. Vi regner med at vi er ferdige mellom klokken 16:00 og 17:00. Utfyllende informasjon om turneringen kan du finne her: http://trilogychallenge.com

Påmelding
Påmelding skjer via deltaker.no

Påmeldingsskjema

Kostnaden er 320,- kroner. Siste frist for påmelding er 01.05.2016. Etter denne datoen vil det ikke være mulig å melde seg på. Med tanke på hvor populær denne turneringen var i fjor så er det godt mulig at vi blir et fullt spillerfelt. Vi har satt et tak på 56 spillere så her er det muligens lurt å være tidlig ut med påmelding! Hvis du mot formodning ikke får spilt av diverse årsaker så vil du selvfølgelig likevel få spillerpakken.

Har du spørsmål så ta kontakt med oss på post@muselunden.no