Klubbtur Ale 2016

Hva skjedde?

20 Muselundere ble i år med på klubbtur og som de fleste allerede vet gikk turen dette året til Ale Discgolf Center litt utenfor Gøteborg.

Fredag:
Den eneste oppgaven vi hadde på fredagen var å komme oss til Ale. Folk hadde blitt plassert i biler utifra preferanser for reisetidspunkt og utover dagen så rant det stadig inn folk på banen. De ivrigste hadde allerede reist fra Oslo før rushtrafikken hadde satt inn, mens de litt mer bedagelige koste seg i kø ut av oslo i 16-17 tiden.

Lørdag:
Konkurransetid med stor K! Etter en rolig morgen med morgenyoga kl 08:03 (noe skuffende oppmøte) og felles frokost kl 08:30 så reiste vi i nogen lunde samlet flokk til banen med avkast rundt kl 10:00.

Første runde ble spilt på Gul sløyfe (par 57), så sorterte vi scorekort og gikk runde to på hvit sløyfe (14 hull, par 49) som må sies å være en av de mest utfordrende banene vi har spilt. Fantastiske baner begge to. Gul bane har litt kortere hull og større fokus på å treffe linjer på drive, mens hvit sløyfe er lang… Her skal man stort sett klinke til på drive og fortsatt beholde presisjonen for å ikke havne i skogen.

Etter litt rådslagning med gruppa så endte vi opp med å spille finalen på hele den gule sløyfen. Lars var den som gikk av med seieren etter en meget spennende kamp om 1. plassen mot Niklas Eriksson. Før det siste hullet så ledet Lars kun med ett kast over Niklas, men med en litt heldig 40 meters “putt” for birdie spikret han den siste spikeren i kisten med en sliten og skjelvende hånd. På 3. plass kom veteranen Martin Noreng med en score på 169. Total par på lørdagens runder var 163.

Som om vi ikke var slitne nok etter disse tre rundene så viste det seg at vår store leder hadde klart å “miste” lommeboken som vi trengte for å handle inn grillmat for kvelden. En stor delegasjon satt i gang med å gå hele den gule sløyfen for å prøve å finne lommeboken med nedslående resultat. Ingen lommebok var å finne før noen kloke hoder kom på ideen til å sjekke baggen en siste gang. Og jammen… Der dukket lommeboken opp i selve putterlommen. Sitat “Nå husker jeg at jeg la den der” :-)

Det tette “programmet” gjorde at vi ikke fikk tid til å ha noen clinics denne lørdagen, men vi kommer sterkere tilbake med clinics i forbindelse med ukesgolfene våre og kanskje en og annen helg.

Med andre ord. Det ble en sen middag, men hva er vel en tur uten et par småhumper i veien. Kvelden ble tilbragt med spising, drikking skryting, syting og sosialt samvær. Veldig kozli.

Søndag:
Det eneste på programmet denne søndagen etter en bedre frokost var pargolf over 18 hull på den gule sløyfen. Etter en avstemning på hvilket konsept vi skulle kjøre så endte vi på formatet bestshot og parret sammen den som var øverst på resultatlisten med den som var nederst osv. Her var det Eirin og Lars som stakk av med seieren med en imponerende -9 runde. På 2. plass kom radarparet Don og Esbjörn med en flott -7 runde. 3. plassen tilkom Lasse og Geir.

Etter samling i solveggen og premieutdeling så var det fritt frem for å gjøre som man selv ville. De ivrigste golfet selvfølgelig en runde til :-)

Kort oppsummert. Vi storkoste oss med en veldig bra tur og håper vi vil se mange flere Muselundere ved neste anledning. Vi gratulerer både vinnere og tapere og gleder oss allerede til neste tur.

En stor takk til Kristian som tok seg av det meste av organiseringen av turen (helt sikker i tett samarbeid med Camilla) og alle andre som hjalp til med små og store oppgaver. Det er medlemmene våre som er Muselunden Frisbeeklubb, og det er medlemmene våre som gjør Muselunden til Oslos beste klubb :-)

Følg med på Team Muselundengruppen vår på facebook (må være medlem av Muselunden Frisbeeklubb). Her vil vi annonsere uoffisielle turer og andre ting som skjer i klubben vår.

Resultater

Lørdag 1 runde gul sløyfe, 1 runde hvit (14) hull og finale på gul sløyfe (total par 163)

1 Lars Somby 160
2 Niklas Eriksson 163
3 Martin Noreng 169
4 Morten Falk 170
5 Alex Williamson 174
6 Lasse Børre Bengtson 175
7 Niklas Gisle 179
8 Ole Jordheim 183
9 Esbjørn Kjell 184
9 Thomas Johannessen 184
11 Don Ramage 186
12 Thore Isaksen 189
13 Erik Martinsen 192
14 Marius Flagestad 194
15 Geir Turtum 200
16 Camilla Nordhei 204
17 Thomas Blomberg 205
17 Simen Dyb Berg 205
19 Kristian Sønningdal 217
20 Eirin Korvald 245

Pargolf søndag gul sløyfe (18 hull, par 57)

1 Eirin og Lars 48
2 Esbjørn og Don 50
3 Lasse og Geir 51
3 Alex og Camilla 51
5 Marin og Simen 52
5 Niklas G og Erik 52
6 Morten og Thomas Blomberg 53
6 Marius og Ole 53
7 Thore og Thomas 54
8 Niklas Eriksson og Kristian 57

Bilder

Load More