Tirsdagsgolfen 19.04.2016

2016-04-21_09-48-35

Den første i rekken av mange, mange deilige tirsdager på Muselunden!

Denne tirsdagen markerte starten for årets Oslocup og hele 35 personer stilte opp i jakten på heder og ære! Bagtag utfordringer haglet og undertegnede ble utfordret for sin nr. 17 av Tobias Svensson. Selv om vinden gjorde seg gjeldende i starten av runden, var sola fremme og det var en deilig dag for discgolf!

Dagens flinkeste til å kaste frisbee var Muselundens Lars Somby og Skiens Andre Johnsen. Begge på 50 kast. Deretter fulgte Ekebergs Tom-Henrik Sandvik på 51. Det er også verdt å legge til at selveste Legenden gikk en fin bogey fri runde, noe som var en sterk prestasjon med den vinden vi hadde på starten. Gratulerer til alle fire!

Det var tynt med bilder fra dagens runde, så vi i Muselunden vil gjerne oppfordre alle som ikke bruker telefonen på å føre inn score til å ta noen bilder og dele med oss. Enten på facebook siden, eller på instagram med #muselunden Det hadde vært kult å skrevet om bagtag utfordringer også, så om folk har lyst å dele de historiene med oss, enten bare hvem som ble utfordret og resultat, eller om det var spesielt spennende, så del gjerne :)

Vel møtt neste tirsdag for en ny ukesgolf!