Spenning til siste slutt i årets klubbmesterskap!

Da er årets klubbmesterskap ferdiggjort og det ble (som vanlig) en strålende vakker dag på Muselunden discgolfbane! Vi hadde endel “faste” medlemmer bortreist og håper de har hatt en fin tur til tross for feilprioriteringene sine og gleder oss til å se de igjen neste turnering!

En fin gjeng med stolte Muselundensjeler møtte opp en grå og litt småkald morgen og ble belønnet med nydelig vær utover dagen.

Vi spilte med 3 klasser denne dagen. Open, amatør og dame og det var et overveldende overtall i amatørklassen. Vi håper noen av disse tar det modige steget opp til Open neste år! :)

I klasse Amatør var det åpent hvem som skulle vinne fra starten men vår vakre klubbleder, Esbjørn, tok tidlig kommandoen og så seg aldri tilbake og sto til slutt som stolt vinner og amatørmester! Gratulerer, Esbjørn! Det er deg vel unt!

I dameklassen hadde vi to damer idag. Med Camilla og Eirin borte for dagen benyttet Helene seg av sjansen og gikk en førsterunde på +2! Tone Linn er tilbake fra det varme nord (og vi er alle hoppende glade for det, velkommen hjem, Tone Linn <3 ) og prøvde å jage men Helene var for sterk denne dagen og tok en imponerende seier. Vi er spente på å se begge damene kaste fremover mot en ny sesong!

I open var det tett fra første stund og etter første runde ledet Thomas “Snappis” Johannessen med 1 kast på Lars og 3 på Morten. Etter en forholdsvis lang pause med grillpølser, ctp konkurranse og godt humør var gjengen klare for en spennende finale. Thomas har ikke kastet på en stund og det ble muligens merkbart i runde 2 da han falt litt ifra og våre 2 andre superhelter, Lars og Morten vet å benytte seg av slikt. De spilte seg opp og lå helt likt etter ferdigspilt finalerunde! Vi var klare for et spennende omspill!

Omspillet ble spilt fra safarihullet oppe til høyre for kurv 17 og ned mot kurv 2.
Mortens førstekast prøvde seg på en liten skipace men endte “bare” parkert like ved kurv. Et nydelig utført kast og nå var det opptil Lars å følge. Kastet så bra ut men traff desverre en kvist på veien og ble litt kort. Dermed kunne mr Falk enkelt kassere inn sin vinnende putt mens andre deltakere sto oppe og klappet og heiet i godværet!

Vi gratulerer Helene,Morten og Esbjørn som klubbmestere!

I pausen var det grilling og en fin CTP konkurranse. Her var det også spennende. Oslo’s vakreste tidligere klubbleder, Sønningdal lå så og si under kurv etter første kast og traff kurvkant på andre kast men til tross for iherdige forsøk på utpsyking av de andre deltakerene så stilte vårt nyeste medlem, Terje Reed Solvang opp og kastet disken rett i kurv! Et nydelig kast som ble belønnet med en fin klubbskjorte og en hjertevarm og lang klem fra en småbitter Sønningdal.

Lars Somby er ikke bare en kjendis og et vakkert ansikt. Han er også utrolig snill og en giver. Han møtte opp med en stol vi kunne gi bort som premie i ctp under konkurransen. Denne ctp’en ble vunnet at Arnold, et av våre nyere medlemmer og en veldig fin og blid fyr som stolt kan hvile ben på runder fremover!

Klubbdisker ble delt ut, skjorter ble solgt, pølser ble spist og disker ble kastet. Nok en vakker dag på Muselunden er unnagjort og vi retter øynene mot høsten der flere turneringer kan skje!

Oslo’s beste klubb er stolt av sine fine medlemmer og ønsker alle en vakker høst!

Video av Mortens vinnerkast: https://www.facebook.com/arveqn/videos/10154672076021595/

 

Resultater: https://www.discgolfmetrix.com/?u=scorecard&ID=540364