Meld deg inn

Medlemsskap i klubben koster 150,- i året. Nye medlemmer får en medlemsdisk i velkomstgave. Denne får du på ukesgolfen.

Vi er en relativt liten klubb, og aktivitetene våre er i all hovedsak styrt av medlemmene våre. Det skal være enkelt å være engasjert i Muselunden. Hvis du har lyst til å bidra med hva som helst eller har en god ide så setter vi stor pris på engasjementet og gir både frie tøyler og hjelp hvis det er behov for det. Våre hovedmål er å få flere til å spille denne fantastisk sporten og knytte til oss de beste folkene på alle plan for å sikre at Muselunden også i årene fremover vil være Oslos beste klubb :-)

Hovedaktiviteten vår er den ukentlige ukesgolfen som blir holdt på tirsdager om sommeren og på søndager i vinterhalvåret.

De viktigste medlemsfordelene:
– Du blir en del av en fin gjeng med engasjerte discgolfere
– Du hjelper oss med å holde banen på Muselunden i god stand
– Du hjelper til med å gjøre sporten større. Jo flere medlemmer jo mer støtte til forbund
– Du får blitt med på de arrangementene klubben arrangerer (klubbtur, klubbmesterskap m.m)

Meld deg inn ved å fylle inn skjemaet under. Du får informasjon om betaling på e-post.

Eksisterende medlemmer får faktura for medlemskapet sitt på slutten av året.

Lisens

For å få spille i norgescup eller nm kreves det også betalt lisens. Muselundens lisensansvarlig sender ut faktura for lisens i forkant av norgescupturneringene.

Innmelding